DigiCraftPrezentare

„Școala din viitor” este un program educațional dedicat fetelor și băieților cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, menit să le formeze abilitățile digitale necesare atingerii propriului potențialul maxim. Programul se desfășoară în medii diferite și se bucură de aceeași bază comună solidă, metodologia „Școala din viitor”. Aceasta a fost concepută de către Fundația Vodafone Spania și Universitatea din Salamanca în cadrul programului “DigiCraft”.

„Școala din viitor” și vulnerabilitatea copilăriei

În era digitală în care trăim, tehnologia a devenit un instrument capabil să revoluționeze viața, ajutând copiii să-și dezvolte potențialul, să se integreze și să găsească ajutor și referințe. Însă oportunitățile enumerate mai sus sunt încă departe de a fi accesibile tuturor copiilor într-un mod echitabil.

Din acest motiv, în lupta pentru eliminarea decalajului digital din societatea noastră, Fundația Vodafone România implementează programul „Școala din viitor” și în sălile de clasă din programul de educație digitală din zona rurală, ”Școala din valiză”.

Scoala din Valiza

Dacă doriți mai multe informații despre „Școala din viitor”, contactați-ne la adresa de e-mail: fundatia.vodafone_ro@vodafone.com

„Școala din viitor”, de oriunde

Fundația Vodafone Romania este dedicată educației universale, motiv pentru care a conceput programul „Școala din viitor” menit să ofere un set de activități gratuite, în conformitate cu anumite principii metodologice, care îi familiarizează pe cei mici cu abilitățile digitale. Programul asigură resurse educațional-recreative pentru fiecare dintre actorii implicați în educația minorilor (inclusiv ei înșiși), adoptându-se astfel o abordare integrată.

Într-o societate digitală în continuă evoluție, „Școala din viitor” a fost dezvoltat pentru a ajuta copiii să se adapteze la schimbare, pentru a le arăta posibilitățile oferite de lumea digitală, pentru a-i surprinde și a-i entuziasma, dar mai presus de toate, pentru a-i face conștienți că au puterea de a fi creatorii propriului viitor.

DigiCraft en cualquier lugar